Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ممسنی، در ادامه سفر معاون اجرایی رئیس‌جمهور به شهرستانهای ممسنی و رستم، جلسه شورای اداری مشترک دو شهرستان با حضور ائمه جمعه، فرمانداران، نماینده دو شهرستان در مجلس شورای اسلامی و مدیران و مسؤولین دو شهرستان، در سالن امیرکبیر شهر نوراباد برگزار شد.

در این جلسه مشکلات مردم دو شهرستان و مهمترین مطالبات آنان از دولت توسط ائمه جمعه، نماینده مجلس و فرمانداران دو شهرستان بیان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فراوانی محرومیت در دو شهرستان تاریخی و نخبه پرور ممسنی و رستم، فقر و بیکاری، کمبود زیرساخت ها در حوزه های مختلف فرهنگی، ورزشی و کشاورزی و آبخیزداری، احیای مجدد کارخانه قند ممسنی، تکمیل و راه اندازی سد پارسیان و پتروشیمی ممسنی و افزایش امکانات در حوزه بهداشت و درمان و حل مشکل مسکن و ازدواج جوانان از جمله موضوعاتی بود که در این جلسه به نمایندگی از مردم مطرح شد.

معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه این نشست اظهار داشت: هدف از سفر ایت الله رئیسی به استان فارس که با اشتیاق زیادی از سوی مردم رصد و پیگری می شود، در نگاه اول دیدار و ارتباط با مردم و از سوی دیگر شنیدن حرف مردم و رسیدگی به مشکلاتشان و پای درد و دل آنان نشستن و علاج کردن درد و آلام مردم عزیز و فهیم و بزرگوار این مرز و بوم است.

سید صولت مرتضوی نظارت بر عملکرد مسؤولین و شناسایی گلوگاه هایی که مانع خدمات عادلانه شده است و ان شاءالله رفع مشکلات را نیز، از دیگر اهداف این سفر برشمرد.

وی افزود: از نگاه رئیس جمهور، مردم حاکم هستند و مسؤولین محکوم، حاکمیت مردم را حق می‌داند و دولت مردان را صاحب تکلیف معرفی می‌کند.

نماینده ویژه دولت در سفر به من و رستم، ادامه داد: از منظر رئیسی مردم حق سؤال کردن، بیان مشکلات و اظهار نظر دارند و مسؤولین مکلف به پاسخ گویی هستند؛ همان سیره انبیا و ائمه اطهار(ع) و روش و منش حضرت امام(ره) که فرمودند اگر به من خدمت گذار بگوئید بهتر از آن است که رهبر بگوئید واین منش کریمانه و بزرگوارانه مقام معظم رهبری در رصد و حل مشکلات مردم است.

وی خطاب به مدیران اظهار داشت: در فرهنگ اسلامی مردم ولی نعمت اند و بنا به تعبیر اداری، مردم ارباب رجوع اند و مسؤولین باید پاسخگو باشند، لذا از این منظر ارتباط با مردم شرط زمامداری است. 

مرتضوی گفت: شندین سخن مردم وظیفه زمامداران است و حل مشکلات مردم از نظر مکتب اسلام و از نظر قانون اسلامی و در نگاه مقام معظم رهبری تکلیف همگانی مخصوصا مدیران است، حال سوال این است چرا بعضی وقت ها فاصله می گیریم و مشکلات بر مدیران غلبه می‌کند و البته پاسخ مشخص است عدم توکل به خدا، عدم عمل به آموزه های دینی، عدم اخلاق و نیت پاک در حل مشکلات مردم و رسیدگی به امور آنان و دلبستگی به مناصب دنیایی. 

معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه با بیان شرایط خاص کشور با وجود تحریم و برخی مشکلات گفت: بنا نیست تحریم ها ما را به ستوه بیاورد، ما با وجود تحریم توفیقات قابل توجهی داریم؛ در صنعت دفاعی که صد در صد تحریم هستیم 

و در صنعت هسته ای که شدیدا در تحریم قرار داریم همواره توفیق داریم و گام رو به جلو بر می داریم، چون اراده و اخلاص بالا است و هدف جز رضای خدا چیز دیگری نیست.

 نماینده ویژه رئیس جمهور در نشسته شورای اداری مشترک ممسنی و رستم با ابراز امیدواری از آینده پیش رو گفت: در برخی حوزه‌ها مشکلاتی وجود دارد اما دلیلی برای تسلیم شدن نداریم چون برای ما روشن است از تهدیدها فرصت بسازیم.

وی افزود: ما الگوهای موفق در مسیر رشد تعالی و حل مشکلات داریم، مگر وقتی سردار سلیمانی داعش را با تمام عقبه اش در کنار ضریح حضرت زینب(س) و دردانه امام حسین(ع) بیرون کرد و سوریه را آزاد ساخت، تعادلی بین امکانات طرفین وجود داشت؟

معاون رئیس جمهور تأکید کرد: هر جا اراده و اتحاد و اخلاص باشد کار ها پیش می رود و ما در کشوری که واجد اقلیم و امکانات است اگر تسلیم مشکلات شویم، حتما باید خودمان را مذمت کنیم.

مرتضوی گفت: رئیسی آمده است تا با مدد الهی و با استفاده از ظرفیت جوانان فعل ما می توانیم را صرف کند و ان شاءالله به چنین مقصد و مقصودی خواهیم رسید.

معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه به مطالبات و درخواست های مطرح شده از طرف ائمه جمعه، فرمانداران و نماینده مردم دو شهرستان ممسنی و رستم پرداخت و گفت: از صبح که در کنار جناب انصاری بودم مشکلات ممسنی بزرگ را شندم و چندین موضوع و مشکل و مطالبه مهمتر از سایر موضوعات است.

وی افزود: یکی از اساسی‌ترین موضوعات مطرح شده توسط نماینده شما، تکمیل و بازسازی محور شیراز اهواز است که حتما منابع مناسب برای آن پیش بینی و به مدد الهی مشکل این محور مواصلاتی مهم جنوب کشور حل خواهد شد.

مرتضوی اضافه کرد: یکی دیگر از موضوعات مهم، بحث سد پارسیان است که به همراه آقای انصاری حتما پیگیر خواهیم بود و مشکل را حل خواهیم کرد.

وی تصریح کرد: تا جایی که می‌دانیم این منطقه روان اب های خوبی دارد و حتما باید این آب ها مهار شوند چه با سد چه با آب خوان و امیدواریم با تکمیل سد پارسیان، مردم این منطقه از برکات آن نیز منتفع شوند.

مرتضوی به مطالبات مردم ممسنی و رستم در حوزه بهداشت و درمان نیز اشاره کرد و گفت: سرانه تخت بیمارستانی ممسنی بزرگ تقریبا نزدیک به سرانه است و بیمارستان ۶۴ تخت خوابی رستم که از نزدیک ملاحضه کردیم و البته از دور بهتر بود، نیاز به توجه جدی دارد.

 وی از پیش بینی ۵ میلیارد تومان برای تکمیل بیمارستان خبر داد و گفت: امید داریم در بازه زمانی ۴۰۰ تا ۴۰۱ این بیمارستان به بهره برداری برسد و مردم از خدمات این مجموعه نیز بهره ببرند.

فرستاده رئیس جمهور به ممسنی و رستم، در ادامه با تاکید بر تلاش دولت در حوزه مسکن اضافه کرد: ما برای مسکن دار کردن مردم و جوانان هیچ مانعی نداریم و در این سفر نیز مشکل تعداد قابل توجهی از مردم در حوزه مسکن حل می‌شود و معتقدیم هر جا مسکن رونق پیدا کند حتما اشتغال هم توسعه و نرخ بیکاری نبز کاهش پیدا می‌کند.

وی یادآور شد: تا کنون نیز کمیته امداد امام خمینی و سازمان بهزیستی و دیگر نهادها اقدامات قابل توجهی در این حوزه انجام داده‌اند که قابل تقدیر و امیدوارکننده است.

معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه بیان داشت: ان شاءالله بحث پتروشیمی را به جد پیگیری می‌کنیم، در جلسات دولت در مورد چند پتروشیمی تصمیم گرفته شد که امیدواریم این پتروشیمی هم در این لیست قرار گرفته باشد.

 

وی افزود: مباحثی که در رابطه با تهاتر نفتی از طرف فرمانداران و نماینده بیان شد قابل پیگیری است، ما قول نمی‌دهیم اما پیگیری می‌کنیم.

نماینده ویژه رئیس جمهور در ممسنی و رستم در پایان گفت: پیشنهاد منطقه ماهور به عنوان بندر خشک از طرف جناب نماینده نیز، بحث خوبی است و امیدواریم انجام شود.

انتهای پیام/د

منبع: فارس

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به استان فارس معاون اجرایی رئیس جمهور سید صولت مرتضوی بیمارستان رستم سد پارسیان کارخانه قند ممسنی مجید انصاری نورآباد معاون اجرایی رئیس جمهور در ادامه ممسنی و رستم مشکلات مردم دو شهرستان سد پارسیان حل مشکلات حل مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۷۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم

فعال سیاسی با بیان اینکه انتخابات دور دوم مجلس به لحاظ اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول ندارد، گفت: مشارکت بالای مردم در این دوره نشاط عمومی را به نمایش می‌گذارد.

به گزارش مشرق، مهدی فضائلی درباره اهمیت حضور مردم در دور دوم انتخابات مجلس اظهار داشت: انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی از نظر اهمیت تفاوتی با انتخابات دور اول آن ندارد و همه آن مواردی که باعث اهمیت حضور و مشارکت در انتخابات دور اول مجلس بود، در این دوره نیز به همان اندازه تاثیرگذار است.

وی افزود: مشارکت و حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی به دلیل جایگاه مجلس و نقشی که نمایندگان مردم می‌توانند به واسطه بهبود روند قانونگذاری در کشور و نیز نظارت بهتر و دقیق‌تر بر اجرای قوانین داشته باشند، بسیار حائز اهمیت است و این موارد در دور دوم انتخابات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هم مانند دور اول انتخابات نمایندگان وجود دارد.

این فعال سیاسی بیان کرد: البته نمایندگان بسیاری از حوزه‌های انتخاباتی در همان دور اول با کسب اکثریت آرا، مشخص شدند اما در تعدادی از حوزه‌ها از جمله در تهران، انتخابات به دور دوم کشیده شد که امید است مردم در این دور از انتخابات نیز مشارکت جدی داشته باشند.

هر چقدر مجلس در امر قانونگذاری بهتر عمل کند دستگاه‌ها مسیر دقیق‌تری خواهند داشت

فضائلی یادآور شد: باید امیدوار باشیم که در شهرهایی که انتخابات مجلس به دور دوم کشیده شده است، مردم انقلابی، فهیم و همیشه در صحنه با درک بالای خود و با اهتمام لازم و مشارکت بالا پای صندوق‌های اخذ رأی حاضر شوند.

وی با اشاره به اینکه مشارکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از دو بُعد حائز اهمیت است، عنوان کرد: در بُعد اول، این اهمیت مربوط به مجلس شورای اسلامی و جایگاه اصلی آن در حوزه قانونگذاری است که وظیفه تقنین قوانین کشور و ریل‌گذاری را بر عهده دارد و در حقیقت این مجلس است که مسیر اجرایی و آینده کشور را ترسیم می‌کند.

این فعال رسانه‌ای تاکید کرد: بنابراین هر چقدر مجلس شورای اسلامی در امر قانونگذاری بهتر عمل کند و قوانین مصوب آن دقیق‌تر و ناظر بر اولویت‌های کشور باشد، به طور طبیعی می‌توانیم امیدوار باشیم مسیری که دستگاه‌های اجرایی در آینده بر اساس آن قوانین طی می‌کنند، دقیق‌تر و معطوف به اهداف جامعه باشد.

فضائلی گفت: در بُعد دوم، اهمیت مجلس شورای اسلامی به بحث نظارت آن بر اجرای صحیح قوانین بازمی‌گردد که این امر توسط نمایندگان مجلس انجام می‌شود و این نظارت هر چه دقیق‌تر و سالم‌تر انجام شود، می‌تواند در اجرای قوانین و در اینکه دستگاه‌های اجرایی وظایف‌شان را بهتر و دقیق‌تر انجام دهند، بسیار موثر باشد.

قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین در راس وظایف نمایندگان است

وی افزود: البته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حوزه‌های دیگر هم نقش‌آفرینی دارند اما قانونگذاری و نظارت بر اجرای قوانین، در رأس اموری است که باید در آن نقش‌آفرینی داشته باشند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر مشارکت مردم در دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی یک پیام بسیار مهم به همراه خواهد داشت و آن پیام این است که نشاط اجتماعی و سیاسی در جامعه ایران وجود دارد.

تحلیلگر سیاسی بیان کرد: ابراز و به نمایش گذاشتن این نشاط اجتماعی و سیاسی هم می‌تواند برای مردم ایران و هم برای کسانی که از بیرون مسائل کشور ما را تحلیل می‌کنند و بر اساس آن تحلیل‌ها، تصمیم‌هایی در خصوص نحوه تعامل با جمهوری اسلامی اتخاذ می‌کنند، موثر باشد.

فضائلی یادآورشد: این نشاط اجتماعی و سیاسی می‌تواند یک پیام به همراه داشته باشد و در مقابل کسانی که نگاه منفی به کشور ما داشته و رفتارهای خصمانه از خود بروز می‌دهند، نقش بازدارندگی خواهد داشت.

انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود

فضائلی گفت: مشارکت بالای مردم در انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی برای دوستان کشور ما در سراسر دنیا هم یک پیام امیدوارکننده و خوشحال‌کننده را به همراه خواهد داشت و نشاط اجتماعی و سیاسی مردم ایران را در مقابل چشمان آنها به نمایش خواهد گذاشت.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا با توجه به تعداد بیشتر نمایندگان تهرانی نسبت به نمایندگان شهرستانی، آنها هیات رئیسه مجلس دوازدهم را تعیین خواهند کرد، گفت: به عقیده من انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود.

این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: البته نمایندگان تهران به لحاظ تعداد، در مجلس دوازدهم تعیین‌کننده هستند و تاثیرگذاری‌شان زیاد است ولی این طور نخواهد بود که مجلس دوازدهم و انتخاب هیات رئیسه آن، در انحصار آنها باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

تبلیغات دور دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی از بامداد ۱۳ اردیبهشت آغاز شد و تا ساعت هشت صبح پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیندازند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • درخواست پیگیری بازگشایی گذر مرزی پرسه‌سو در سفر رییس جمهور
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • رئیس جمهور ماده واحده شورای عالی انقلاب فرهنگی را برای اجرا ابلاغ کرد
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • معاون رئیس‌جمهور: امکان گزینش در دور دوم انتخابات مجلس آسان‌تر است
  • قشر ضعیف جامعه در گرانی های افسارگسیخته تحت فشار است
  • یادواره ۲۴ شهید روحانی شهرستان‌های انار و رفسنجان برگزار شد