Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-06@00:24:34 GMT

مشکل بیمارستان نیمه ساز پارسیان شهرکرد بررسی می شود

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۱۱۷۸۵

مشکل بیمارستان نیمه ساز پارسیان شهرکرد بررسی می شود

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: مشکلات بیمارستان نیمه ساز پارسیان شهرکرد با حضور مسئولان اجرایی و سرمایه گذاران خصوصی تا 10 روز دیگر بررسی و راهکارهای رفع آن اعلام می شود.

به گزارش ایرنا، اقبال عباسی شامگاه سه شنبه در بازدید از بیمارستان پارسیان شهرکرد تاکید کرد: برای بهره برداری کامل از این بیمارستان با سرمایه گذاری بخش خصوصی اقدامات لازم انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: صدور موافقت اصولی، پروانه بهره برداری، نحوه مشارکت بخش خصوصی و دولتی، خرید دستگاه، بخش های جانبی و توجیه اقتصادی بیمارستان از جمله مشکلات این بیمارستان است.
عباسی تصریح کرد: در نشست مسئولان دولتی و مدیران سرمایه گذاری بخش خصوصی بیمارستان پارسیان شهرکرد توافق های مورد نظر انجام خواهد گرفت.
وی یادآور شد: بخش خصوصی و دولتی در کنار یکدیگر هستند و هیچ مشکلی برای ارائه خدمات ندارند.
نماینده مردم شهرستان های شهرکرد، سامان و بن در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: خدمات بخش های گوناگون و بویژه حوزه سلامت باید به مردم ارزان ارائه شود.
اردشیر نوریان تاکید کرد: حمایت از سرمایه گذاری بخش خصوصی و ارائه خدمات به قشر ضعیف جامعه در اولویت مسئولان قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، بیمارستان 96 تختخوابی پارسیان شهرکرد با سرمایه گذاری بخش خصوصی در شهرک منظریه شهرکرد در حال احداث است.
بخش خصوصی برای احداث بیمارستان پارسیان شهرکرد تاکنون یکهزار و 200 میلیارد ریال هزینه نموده و بهره برداری کامل از آن نیازمند 300 میلیارد ریال اعتبار دیگر است.
بیمارستان پارسیان شهرکرد دارای بخش های چهار گانه داخلی، زنان، اطفال و جراحی است که در آن خدمات رادیوتراپی نیز ارائه می شود.
این بیمارستان خصوصی در زمینی به مساحت 9 هزار و زیربنای 16 هزار مترمربع در 7 طبقه در حال احداث است.
7362/6021

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مشكلات بيمارستان چهارمحال و بختياري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۱۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این گجت با روشی متفاوت از متدهای معمول مانند فن و لباس های حجیم، یک راه حل ساده تر برای مدیریت دمای بدن در محیط های مختلف ارائه می کند.

Reon Pocket5 یک فن ساده نیست بلکه ماژول ترمو الکتریک و مجموعه ای از حسگرها دارد تا اطراف فرد آب وهوایی خاص بسازد. این حسگرها دمای بدن، رطوبت و حتی حرکات او را رصد می کنند تا راحتی او را فراهم کنند.

دستگاه مذکور دارای ۵ درجه خنک کنندگی برای روزهای گرم و ۴ درجه گرما برای مواقع سردتر است. گجت برای بهبود عملکرد همراهReon Pocket Tag عرضه می شود که یک حسگر کوچک برای ردیابی دما و رطوبت مناسب است و داده های جمع آوری شده را به دستگاهی می فرستد که روی گردن قرار می گیرد. این روند به Reon Pocket5کمک می کند تا براساس احساس سرما و گرمای کاربر، دما را متناسب کند.

همچنین افرادی که تمایل دارند به طور دستی این گجت را کنترل کنند، می توانند از یک اپلیکیشن مخصوص استفاده و سطح گرما و سرما را با کمک بلوتوث تطبیق دهند. این اپ قابلیت شخصی سازی را دارد و برای فعالیت هایی مانند کوهنوردی با دمای سناور مناسب است.

عمر باتری گجت با یک بار شارژ ۱۷ ساعت اعلام شده که برای استفاده بیشتر نیز مناسب است.

طرح اولیه Reon Pocketقبلا ارائه شده بود. سیستم کنترل آب وهوای شخصی سازی شده سونی در سال ۲۰۱۹ میلادی در ژاپن ارائه شد و نسخه های بعدی آن نیز در بازارهای آسیایی عرضه شدند. Reon Pocket5 برای عرضه جهانی ارائه و نخست در انگلیس فراهم خواهد شد.

کد خبر 6094776 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • بررسی تعارض منافع شرکت تعاونی کارکنان بنادر و گمرکات در ارائه برخی خدمات